Nieuws van de boswachter

Wegens succes verlengd: Ecowaterliner Blokzijl- Sint Jansklooster

15 augustus 2016 | Natuurmonumenten

Wegens groot succes vaart de EcoWaterLiner op het traject Sint Jansklooster - Blokzijl een maand langer door dan gepland. Tot 23 oktober kun je nog zeven dagen per week met de watertaxi!

Wegens succes verlengd: Ecowaterliner Blokzijl- Sint Jansklooster

Verlengd

Dit jaar vaart de EcoWaterLiner op de trajecten Sint Jansklooster - Blokzijl en Giethoorn - Sint Jansklooster. Het geeft je de mogelijkheden binnen een dag de vele facetten van het Wiedengebied te beleven. Op 25 september gaat de boot Giethoorn-SInt Jansklooster uit de vaart, maar de lijn van en naar Blokzijl vaart nog een maand door. De ultieme kans om ook in het najaar te genieten van herfstkleuren in het moeras en de rietlanden!

Enthousiaste schippers

Een enthousiaste groep vrijwilliger schippers vaart op de EcoWaterLiner. De fluisterstille motor zorgt er voor dat je als wandelaar of fietser opitmaal kunt genieten van het prachtige natuurgebied De Wieden. Bij slecht weer zit je ook nog eens droog binnen.

Vaar ook mee

placeholder

Nationaal Park Weerribben-Wieden, De Wieden, Steenwijkerland, Kop van Overijssel, Overijssel, Nederland, EuropaFotograaf: Ronald MessemakerBron: Natuurmonumenten

Natuurmonumenten
logo