Te doen in het Waterloopbos

In het Rijksmonument Waterloopbos liggen de schaalmodellen van ruim dertig waterwerken verborgen. Paviljoen Het ProefLab// is het ideale startpunt voor een wandeling door dit gebied met een unieke historie.

Paviljoen Het ProefLab//

Paviljoen Het ProefLab//

In het paviljoen is onze informatiebalie en horeca gevestigd. Hier kan je terecht voor informatie over het gebied, een kopje koffie met taart of een lekkere lunch. 

Onze boswachters helpen je graag op weg en laten je kennis maken met het bijzondere verhaal van het voormalige waterloopkundig laboratorium. 

Wandel- en fietsroutes in het Waterloopbos

Vanaf Paviljoen Het ProefLab// starten diverse routes, geschikt voor het hele gezin. Ook voor minder validen is het gebied goed toegankelijk.

Excursies op aanvraag

Wil je graag meer weten over de waterloopkundige modellen in het Waterloopbos? Of vergaderen en wandelen combineren? Vraag dan een privé- of groepsexcursie aan en loop mee door het voormalig Waterloopkundig Laboratorium. Kosten: vanaf € 140,00 per 10 personen (leden € 98,00) (prijzen zijn inclusief btw). Graag minimaal 3 weken van te voren aanvragen. Informeer naar de mogelijkheden via [email protected] of via 0527 252570.

Openingstijden

Er gelden momenteel alternatieve openingstijden. Paviljoen Het ProefLab// is momenteel alleen geopend voor To-Go. Kijk voor de actuele openingstijden op www.hetproeflab.nl

In verband met de coronamaatregelen is de informatiebalie van Natuurmonumenten niet bemand. Mocht je meer informatie willen, neem dan contact op met het beheerkantoor via (0527) 25 25 70 of [email protected]

Deltawerk// en Paviljoen Het ProefLab//

Deltawerk// en Paviljoen Het ProefLab//

logo