Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Vrijwilliger natuurbeheer/ technisch beheer Nieuwkoopse plassen

Ben jij een harde werker en lijkt het je leuk om je werkdag te beginnen met een vaartocht? Dan is vrijwilliger bij de Nieuwkoopse plassen misschien wel wat voor jou!

Vrijwilligers aan het werk in de Nieuwkoopse Plassen

Wat houdt de functie in?

Samen met andere vrijwilligers ga je één of twee keer per week op dinsdag of donderdag de handen uit de mouwen steken. De werkzaamheden gebeuren in overleg en bestaan onder andere uit het snoeien en zagen van boompjes en struiken, verslepen van takken, onderhoud van recreatieve voorzieningen en rasters. Tevens is er op donderdag een groep actief die zich speciaal bezig houdt met het vervaardigen en plaatsen van hekken

We werken van 9.00 tot 15.00 uur. Natuurmonumenten zorgt voor handschoenen, laarzen, gereedschap. Ook zorgen wij voor koffie en thee.

Nieuwkoopse plassen

De Nieuwkoopse Plassen is een natura 2000 gebied van 1400 ha groot in Zuid-Holland bij de plaatsen Nieuwkoop, Noorden en De Meije. Daarvan is ruim 1000 ha eigendom van de Vereniging Natuurmonumenten. De plassen zijn vanaf de 16e eeuw ontstaan door vervening van het gebied.

Wie zoeken wij?

Voor deze vrijwilligersgroep zoeken wij mannen en vrouwen die het leuk vinden om buiten aan de slag te gaan en die het leuk vinden om in een gezellige groep te werken.

Informatie en sollicitatie

Past de functie van vrijwilliger natuurbeheer bij jou? Neem dan contact op met Boswachter Natuurbeheer John Pietersen, [email protected]numenten.nl

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo