Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Theehuis Oud Groevenbeek

Aan het begin van landgoed Oud Groevenbeek vind je het gezellige Theehuis van Natuurmonumenten. Een ideaal start- of eindpunt voor een mooie wandeling of fietstocht. En voor de kinderen is er Speelnatuur van OERRR!

Theehuis Oud Groevenbeek

Streekproducten

De vrijwilligers van Natuurmonumenten serveren allerlei lekkers. Onder meer huisgemaakte cake van de molen uit Ermelo, appelgebak, diverse soorten koffie, thee en soep van de dag. 

Vanuit het theehuis starten diverse wandel- en fietsroutes, deze zijn vrij toegankelijk. Houd hierbij de adviezen in acht.

Aangepaste openingstijden

-> Van 13 juni 2020 tot 4 juli 2020

 • zaterdag en zondag 12.00 - 17.00 uur

-> Vanaf 4 juli 2020:

 • zaterdag, zondag en woensdag 10.00 - 17.00 uur

Adres & bereikbaarheid

 • Adres Theehuis: Putterweg 238, 3851 VG te Ermelo
 • Het Theehuis is alleen bereikbaar per fiets of te voet. Parkeren kan op de parkeerplaats van Natuurmonumenten aan de Putterweg (provinciale weg N303), kruising Watervalweg.
 • Deze parkeerplaats is te herkennen aan het grote welkomstbord.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  Theehuis Oud Groevenbeek
 • Putterweg 238, 3851 VG Ermelo (GD)
 • Parkeerplaats PutterwegWatervalweg, 3851 VG Ermelo (GD)Routebeschrijving

  Vanaf hier naar Theehuis Oud Groevenbeek: Volg vanaf de parkeerplaats de Watervalweg het bos in en sla na 400 meter linksaf de Groevenbeeklaan in. Theehuis Oud Groevenbeek ligt na nog eens 450 meter aan de linkerhand naast de Speelnatuur van OERRR.

   

Toegankelijkheid

Praktisch

logo