Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Nieuws van de boswachter

Help de boswachter tijdens de natuurwerkdag op de Reeënberg

22 oktober 2015 | Susanne Blommaert

Kom jij 7 november de boswachter helpen in natuurgebied de Reeënberg, op de oostelijke Veluwe?

Help de boswachter tijdens de natuurwerkdag op de Reeënberg

Natuurmonumenten doet mee met de Natuurwerkdag. In heel Nederland werkt jong en oud op deze dag aan het behoud en herstel van natuur en landschap dichtbij huis. Ook op de Reeënberg bij Loenen wordt die dag in de natuur gewerkt. Kom jij de boswachter een handje helpen?

Doe mee

Tijdens de Natuurwerkdag gaan we jonge dennen verwijderen op de heide. Wil jij een frisse neus halen en buiten werken op een van de mooiste plekken in Nederland, doe dan mee. We verzamelen 7 november om 10.00 uur op de parkeerplaats Reeënberg aan de Beekbergerwerg (tegenover de parkeerplaats van de waterval).

Meld je aan >>

Klein Zwitserland

De Reeënberg is een natuurgebied met bos en heide in de omgeving van het dorp Loenen, ten zuiden van Apeldoorn. Vanwege de prachtige glooiing wordt het ook wel klein Zwitserland genoemd.

Susanne Blommaert
Susanne Blommaert
logo