Ga direct naar inhoud
Nieuws

Koop nu kaarten voor zomerfestival Wonderfeel

19 mei 2022 | Angelique Aerts

Drie dagen genieten van muziek en natuur op zomerfestival Wonderfeel. Van 15 t/m 17 juli vindt op buitenplaats Schaep en Burgh de achtste editie plaats. Op het populaire festival kun je genieten van prachtige muziek door (inter)nationale topmusici, van dans en poëzie en van hapjes en drankjes. Slenter van podium naar podium en dompel je onder in natuur en cultuur.

Wonderfeel

Laat je verrassen

Kuier tijdens Wonderfeel over lommerrijke buitenplaatsen en laat je verrassen door klanken van klassiek tot jazz en pop. Een greep uit het programma: (inter)nationale topmusici zoals Ralph van Raat, Nathalie & Maria Milstein, pianist Pavel Kolesnikov, het Dudok Strijkkwartet, stersopraan Lea Desandre en singer-songwriter Eva van Manen. En er is meer te doen: van dansvoorstellingen tot yogasessies, dichters en denkers en lekkere hapjes en drankjes bij de food trucks.

Uitgebreid programma voor kinderen

Ook voor kinderen is er van alles te doen. Van kindervoorstellingen tot waterbeestje vangen en de Grote Boswachtersquiz. Het festival wil kinderen op jonge leeftijd in contact brengen met (klassieke) muziek. Daarom is Wonderfeel voor jongeren tot en met 18 jaar gratis toegankelijk. Bekijk hier het programma en vergeet geen gratis ticket aan te schaffen voor hen.

Ga voor tickets naar: https://wonderfeel.nl/tickets/. Met je ticket draag je bij aan het behoud van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen, waar Schaep en Burgh en Boekesteyn onderdeel van zijn.

Boswachter Angelique Aerts
Angelique Aerts