Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Koop schapenkaas in de boerderijwinkel van Belevenisboerderij Schieveen

In de boerderijwinkel van Belevenisboerderij Schieveen vind je allerlei streekproducten. Eieren, honing, jam, producten gemaakt van schapenwol... En overheerlijke schapenkaas!

Belevenisboerderij Schieveen winkel

Verzamel hier jouw streekproducten

In de boerderijwinkel van Belevenisboerderij Schieveen kun je streekproducten zoals schapenkaas, vlees en -yoghurt kopen. Of je neemt een doos kakelverse eieren van de kippen op het erf mee. Ben je op zoek naar een leuk souvenirtje of cadeautje? In de winkel vind je ook producten gemaakt van schapenwol.

Kijk voor openingstijden van de Belevenisboerderij en boerderijwinkel.

Kom eens langs!

Wandel of fiets over het Rotterdams platteland en je komt Belevenisboerderij Schieveen geheid tegen.

Als je met de auto komt, navigeer naar Oude Bovendijk 22, Rotterdam. Er is een parkeerplaats aanwezig. Je kunt ook je auto gratis parkeren bij metrohalte Rodenrijs. Vanaf hier wandel je in 25 / 30 minuten door de Zuidpolder naar de Belevenisboerderij. 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo