Ga direct naar inhoud

Vakantiepark Landal Aelderholt bij Emmen

Het luxe vakantiepark Landal Aelderholt is omringd door de bossen, heidevelden, de mooie historische boerderijen en hunebedden van Drenthe. Het ligt vlak bij de sfeervolle stad Emmen. En het vakantiepark zelf is zo mooi dat je bijna niet meer naar huis wilt!

Landal Aelderholt

Wandelen en fietsen in natuur en historie

In twaalf minuten rijden of twintig minuten fietsen sta je op het landgoed De Klencke. Daar loop je langs weilanden vol bloemen, langs monumentale eikenlanen, over de heide en door het bos. Maak een wandeling in De Klencke langs de havezate uit de 13e eeuw en karakteristieke boerderijen, of  fiets de route die langs drie natuurgebieden voert. Stap even af bij het Mantingerbos, een van de oudste bossen van Nederland! 

Luxe vakantiepark met alle voorzieningen

Op het vakantiepark Landal Aelderholt ben je van alle gemakken voorzien. Het park heeft werkelijk alles: een brasserie, snackbar, zwembad, bowlingbaan, indoorspeelparadijs, en nog veel meer. De bungalows zijn van 2-persoons tot wel 24-persoons. Er zijn verschillende varianten: kinderbungalows met kinderstoelen en -bedden, duurzame ECO-bungalows en bungalows waar honden ook welkom zijn. 

Vermaak voor kinderen 

Een atelier voor kinderen, dierenweide, sportvelden, speelautomaten, een indoorspeelparadijs en een overdekt zwembad (met een glijbaan van 60 meter lang). Het hele jaar door is er een animatieprogramma en Bollo de beer is altijd in voor een knuffel.Of neem de kinderen mee voor een avontuur in WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen of Attractiepark Slagharen. Ga klimmen en klauteren in Klimpark Outdoor Grolloo, of ga terug in de tijd in Museumdorp Orvelte! 

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid