Ga direct naar inhoud
Nieuws

De Ledencommissie in Fryslân zoekt versterking!

20 mei 2023 | Elske Schuurmans

Draag je de natuur en het landschap van Fryslân een warm hart toe?
Vind je het leuk om samen met anderen van onze groep een specifieke taak op je te nemen?
Dat kan door je aan te sluiten bij de Ledencommissie Fryslân!

LC Fryslân

Wij vormen de vertegenwoordiging van de Friese leden in de Ledenraad van Natuurmonumenten. We zijn een gezellige groep van momenteel vijf personen, maar willen graag wat meer menskracht. Met ongeveer twee tot vier uur per week kun je al een mooie bijdrage leveren aan de ledencommissie (LC). Als lid van de LC denk en spreek je mee over de actualiteit van het natuurbeheer in onze provincie en onderhoud je het contact met de leden.

Daarnaast zoeken we iemand die de taken van de huidige secretaris volgend jaar kan overnemen. Iemand die het leuk vindt om ervoor te zorgen dat de groep intern goed georganiseerd blijft. Iemand die samen met de voorzitter de agenda en de stukken voorbereidt voor onze vergaderingen en  de afspraken en activiteiten bijhoudt. Iemand die ervoor zorgt dat die stukken in ons gezamenlijke digitale archief worden opgeslagen. Iemand die zorgt voor de jaarplanning van vergaderingen en nieuwsbrieven.

Voor het maken van de digitale nieuwsbrief is ook versterking nodig. De taken van de huidige secretaris kunnen over meerdere personen verdeeld worden.

Natuurlijk draaien nieuwe mensen mee met de activiteiten van onze groep als geheel zoals bijvoorbeeld het organiseren van een ledenbijeenkomst, een webinar of het maken van een kleine enquête. En als je het interessant vindt, kun je in de Ledenraad over de landelijke issues van  Natuurmonumenten meedenken.

Meer informatie over onze groep en activiteiten vind je op onze webpagina. Kom je vrijblijvend eens oriënteren. Stuur een mailtje naar onze contactpersoon. Liesbeth Meijer [email protected]

Elske Schuurmans

Ledencommissie