Ga direct naar inhoud
Nieuws

Gezocht: Fotomodellen

16 november 2020 | Natuurmonumenten

Lijkt het je leuk model te staan voor foto’s die Natuurmonumenten gebruikt voor tijdschrift, email-nieuwsbrieven, website en meer? Dit is je kans! Het kost je een paar uur. Als tegenprestatie ontvang je professionele digitale foto’s van jezelf. We zoeken volwassenen, leeftijd tussen 25 en 50 jaar. Vrienden, stellen, groepen. We doen een speciale oproep aan mensen die voor meer diversiteit in ons beeld kunnen zorgen (niet-westerse achtergrond, mensen met een zichtbare beperking, mannen- of vrouwenstellen).

Wandelen

Maar ook vriendinnen, vrienden en gewoon natuurliefhebbers zijn welkom. Met jou medewerking willen wij in beeld aan anderen laten zien waarom het zo fijn is om in de natuur te zijn. Een professionele fotograaf voert de fotoshoot uit. Enthousiast?

Mail dan naar [email protected] de volgende gegevens:

  • Naam, adres, woonplaats en telefoonnummer waarop je overdag bereikbaar bent;
  • Informatie over jezelf en in geval van een groep, de groepssamenstelling: betreft het een stel, een gezin met kinderen, opa en oma of een groep vrienden? Vermeld s.v.p. ook de leeftijden van alle personen in de groep die zich aanmelden. 
  • Enkele duidelijke niet al te grote digitale foto’s (1 Mb is vaak genoeg) van jezelf en in geval van een groep de personen in de groep.

Na ontvangst van bovenstaande gegevens ontvang je van ons per e-mail een ontvangstbevestiging en een beschrijving van het vervolgtraject. Als we modellen nodig hebben voor een foto-opdracht in jou regio en de keuze valt op jou, dan nemen wij contact op.

Goed om te weten

  • Natuurmonumenten bewaart je gegevens en de verzonden foto’s in een speciaal daartoe door ons in het leven geroepen interne ‘databank’ voor een periode van 3 jaar. Deze gegevens zullen op geen enkele manier aan derden beschikbaar worden gesteld. Hiervoor stellen we een AVG protocol op.
  • Natuurmonumenten gebruikt de professionele foto’s voor al haar communicatiemiddelen en kan de gemaakte foto’s ook beschikbaar stellen aan haar partners als er sprake is van een gezamenlijke productie.
  • De professionele foto’s worden opgenomen inde Natuurmonumenten beeldbank. Deze foto’s worden voor onbepaalde tijd bewaard.
  • Een fotoshoot kan een paar uur in beslag nemen. Indien je verhinderd bent op de datum en het tijdstip dat de fotoshoot plaats zal vinden, valt de keuze in beginsel op een ander model.
  • Je ontvangt geen vergoeding, met uitzondering van een reiskostenvergoeding (€ 0,28 per kilometer uitgaande van de kortste route of volledig bij overlegging van OV-bewijzen op basis van tweede klas) en een aantal digitale foto’s uit de serie.
Natuurmonumenten