Ga direct naar inhoud

Vakantiepark Amerongse Berg op de Utrechtse Heuvelrug

Vakantiepark Amerongse Berg is ideaal gelegen om de natuur in de omgeving te ontdekken. Je wandelt vanuit het park zo Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug op of fietst in veertig minuten naar de Kaapse Bossen. Of ga voor een actieve rit met de mountainbike!

Landal Amerongse Berg

Geniet van natuur rond Landal Amerongse Berg

Ontdek Utrechtse Heuvelrug vanaf Landal Amerongse Berg. Het park heeft zijn eigen toegangspad tot het natuurgebied, waar je heerlijk kunt wandelen. Neem bijvoorbeeld de route langs de hoogtepunten van de Kaapse Bossen, langs de uitkijktoren. Met mooi weer kun je hier ver kijken over de boomtoppen. Ga in de Kaapse Bossen op excursie met de boswachter van Natuurmonumenten. Maak bijvoorbeeld de zomeravondwandeling en ervaar het fluitconcert dat de vogels geven als de zon begint te zakken. 

Fietsen op de Utrechtse Heuvelrug

Fietsen, wielrennen, mountainbiken: voor de tweewielers is er genoeg te ontdekken. In Utrechtse Heuvelrug zijn uitdagende routes over de heuvels voor de actieve fietsers of routes langs kastelen en landgoederen voor de recreatieve fietsers. 

Luxe vakantiehuisjes

Het vakantiepark is rustig en kleinschalig, met 71 luxe huisjes. De kleinste bungalows zijn voor 4 personen, en er zijn vakantievilla's voor 12 personen. Voor de gezinnen met jonge kinderen zijn er 6-persoons bungalows waar de kinderen een eigen speel- en slaapkamer hebben. Kinderen hoeven zich niet te vervelen, want het park heeft een overdekt zwembad met peuterbad, adventure golf, een kabouterpad, indoorspeelplaats, speeltuin en airtrampoline.

Landal GreenParks en Natuurmonumenten

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. Landal GreenParks en Natuurmonumenten zijn al bijna twintig jaar partners