Vakantiepark Mooi Zutendaal in Vlaanderen

Chalets, bungalows en wellnessvilla’s van Jan des Bouvrie in een natuurgebied vlak bij de Sint-Pietersberg en de Maasvallei. Op vakantiepark Mooi Zutendaal in Vlaanderen kom je zeker tot rust. Boek nu met ledenvoordeel: tot € 50 extra korting!

Landal Mooi Zutendaal

Wellness in het bos

Vlak over de grens ligt de groene oase die de naam Nationaal Park Hoge Kempen heet. Vakantiepark Mooi Zutendaal grenst aan dit Belgische natuurgebied. Op dit park staan bungalows, chalets en villa’s, waaronder wellnessvilla’s die Jan des Bouvrie heeft ontworpen. Midden in de natuur een privé-wellness, daar kom je echt goed tot rust. 

Het fort en de vlinders van de Sint-Pietersberg 

Wat je zeker niet over mag slaan is de Sint-Pietersberg. Op de top ligt een indrukwekkend fort en onder de berg ligt een uitgestrekt gangenstelsel in het kalksteen. Hier kun je met een gids op grottentocht. Of wandel langs de mooiste plekken van de Sint-Pietersberg. In de lente en zomer staat het hier vol veldbloemen en fladderen er veel vlinders. 

Eropuit in de natuur van de Maasvallei

Op zo’n twintig minuten rijden van het vakantiepark ligt de Maasvallei, waar de Maas het landschap vorm geeft. Hier kun je zwemmen in plassen langs de rivier. Iets verder in het noorden van de vallei staat de Hompesche Molen, met speelnatuur en een terras. Hier starten ook veel excursies. Wandel vooral ook een rondje om de Molenplas!

Boek nu met € 50 korting bij Landal GreenParks

Na een heerlijke dag in de natuur hoef je niet naar huis! Geniet van een verblijf op een van de groene vakantieparken van Landal. Ontdek de natuurgebieden in heel Nederland vanuit een luxe bungalow. Leden van Natuurmonumenten krijgen tot € 50,- extra korting op een verblijf bij alle Landal GreenParks. De bungalowparken van Landal liggen allemaal in het groen en zijn dus altijd de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken in de natuur die Natuurmonumenten beschermt. 

Boek nu je verblijf bij Landal met € 50 ledenkorting

Nog geen lid? Meld je nu aan als lid van Natuurmonumenten en geniet ook van de korting! 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo