Ga direct naar inhoud

Duurzaam vergaderen bij Utrecht op landgoed Haarzuilens

Vergaderen tussen historie en natuur, dat moet wel inspiratie opleveren. Je hoeft maar naar buiten te lopen en je stapt de prachtige natuur in met akkertjes, graslanden en bos. Bespreek nieuwe ideeën tijdens een wandeling op het landgoed Haarzuilens. Bestel een biologische lunch bij Gasterij Wielrevelt en geniet van het uitzicht op de appelboomgaard. Boek nu een vergaderzaal op landgoed Haarzuilens.

Vergaderlocatie Haarzuilens NAMO115719

Vergaderen vlak bij Utrecht

Op landgoed Haarzuilens staat het kantoor van Natuurmonumenten, omringd door de velden, tuinen en akkers. Het landgoed ligt vlak bij Utrecht, tussen Vleuten en Maarssen. Het is gemakkelijk te bereiken vanaf de A2. Hoeve Wielrevelt heeft een vergaderzaal, voorzien van wifi en een flip-over.

Vergaderen op Landgoed Haarzuilens

Prachtige vergaderlocatie dichtbij Utrecht

Vergaderen Haarzuilens Hoeve Wielrevelt Grote Ratelaar

Vergaderzaal Grote Ratelaar

Buitenvergaderen

Laat je inspireren door de prachtige natuur!

Faciliteiten

Vergaderzaal Grote Ratelaar

Op de eerste verdieping ligt de informele, moderne vergaderzaal Grote Ratelaar. Er is een keukenblok aanwezig en een grote tafel die niet verplaatst kan worden. 

  • biedt ruimte tot maximaal 14 personen 
  • heeft een beamer
  • heeft een groot verrijdbaar presentatiescherm met HDMI-kabel

Boek hier deze vergaderzaal bij Utrecht

 

Faciliteiten vergaderzaal Haarzuilens

De vergaderzaal is van alle gemakken voorzien

Pauze in de natuur

Vlak bij de vergaderlocatie is een gebied aangelegd voor vlinders, libellen en bijen. Ideaal om een frisse neus te halen en nieuwe inspiratie op te doen. Het staat vol bloemen en je kunt er de kleurenpracht en insecten aanschouwen. Boek direct een wandeling met de boswachter bij het vergaderarrangement. Laat je door deze ervaren gids meevoeren langs de weilanden en akkers en dompel je onder in de verhalen over het ontstaan van dit unieke gebied. 

Natuurlijk kun je ook zelf op pad. Loop bijvoorbeeld deze route langs de weilanden of over de akkers met oude gewassen en akkerkruiden zoals korenbloem en klaproos. 

Wandelen Haarzuilens

Ga wandelen tijdens de pauze in het mooie natuurgebied

Duurzame arrangementen

Je huurt bij ons een vergaderzaal in combinatie met een koffie- en theearrangement. Je kunt kiezen uit een divers aanbod van biologische, fairtrade koffie, thee en koekjes. En de lunch bij onze naastgelegen partner Hoeve Wielrevelt wil je zeker niet missen! Bij de Hoeve wordt alles met zorg uitgezocht en samengesteld. Er wordt gebruik gemaakt van streekproducten, producten uit eigen moestuin  en het nabijgelegen voedselbos. De kaas komt van Geertjes Hoeve en het ambachtelijke vlees van slager Peter Dirkse in Vleuten. Bij mooi weer vertoef je heerlijk buiten op het terras of in de boomgaard. 

Lunch Hoeve Wielrevelt

Geniet van een heerlijke lunch bij Hoeve Wielrevelt

Natuurbescherming door te vergaderen in de natuur

Laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je vergadert op plekken vol historie in ongedwongen sfeer bij de boswachter. Een wandeling maken in de pauze is bijna onweerstaanbaar! De vergaderlocaties zijn duurzaam gebouwd en de arrangementen biologisch. Door vergaderzalen te verhuren, kan Natuurmonumenten nieuwe gebieden in beheer nemen of bestaande natuurgebieden onderhouden. Zo vergader je niet alleen duurzaam, je helpt ook de natuur in Nederland te beschermen!

Contact

Heb je nog vragen over de locatie? Neem contact met ons op: [email protected] of 035-655 93 40.

 

Bereikbaarheid locatie

Deze vergader locatie is te bereiken met openbaar vervoer. Het is ongeveer 17 minuten lopen vanaf de  bushalte. Check een reisplanner voor actuele informatie.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid