Vrijwillige boswachters De Wieden

Natuurgebied De Wieden maakt deel uit van Nationaal Park Weerribben-Wieden, een enorm meren- en moerasgebied in de Kop van Overijssel. Bijna 11.000 hectare waterrijke natuur waar je kunt varen, wandelen en fietsen. Op de grote meren kan het soms flink spoken, maar je vindt er ook stille wateren waar de wolkenlucht glansrijk in weerspiegelt.

promotievrijwilliger

Werk op bijzondere plekken

In De Wieden willen we nog beter te vinden zijn door de bezoekers van het gebied. Op bijzondere plekken staan onze vrijwilligers klaar om tips te geven over de omgeving en mensen kennis te laten maken met het werk van Natuurmonumenten. Want waar kun je bezoekers beter uitnodigen de natuur te steunen en lid te worden dan midden in de natuur, bij een bezoekerscentrum of in het veld? 

Wie zoeken wij?

Houd je van de natuur, ben jij gastvrij en vind je het leuk om de bezoekers welkom te heten in onze prachtige natuurgebieden? Dan zoeken we jou! Tijdens onze vrijblijvende online kennismakingsbijeenkomsten vertellen we je er graag meer over.

Help ons wanneer het jou uitkomt!

Bepaal zelf welke tijd je wanneer wilt inzetten! In overleg met de groepscoördinator wordt het rooster bepaald. Is dit voor drie maanden lang elk weekend of 1x per maand voor een langere periode? Dat bepaal je in overleg! Wij zorgen voor een vast contactpersoon, duidelijke informatie en bieden je trainingen om je kennis actueel te houden.

Wat bieden wij?

  • Werk op de mooiste plekken van het land
  • Een inwerkprogramma en diverse trainingen (passend bij jouw interesse en behoeften)
  • Een reiskosten vergoeding
  • Een vrijwilligerscontract incl. verzekering
  • Kleding passend bij je functie (in bruikleen)

Informatie en reactie

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar [email protected]

Na ontvangst van jouw reactie en de sluitingsdatum van de vacature, starten we eerst met vrijblijvende online kennismakingsbijeenkomsten, tijdens deze bijeenkomsten kom je erachter of deze vrijwilligersfunctie en Natuurmonumenten bij je past.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo