Natuurfeest van OERRR Dwingelderveld voor alle leeftijden

Ben je jarig en wil je je feestje vieren in de natuur? Kom naar het Dwingelderveld! Een boswachter van Natuurmonumenten neemt je mee op ontdekkingstocht in het Dwingelderveld.

LET OP: Tijdelijk niet te reserveren ivm het coronavirus.

Natuurfeest van OERRR

Natuurfeest van OERRR

Ben je jarig geweest en wil je dit vieren samen met een boswachter van Natuurmonumenten? Kies dan voor het Natuurfeest van OERRR. Jij gaat samen met je vriendjes en vriendinnetjes mee met de gids het veld in. Daar doe je OERRR ervaringen op. Welke dat zijn, verschilt per seizoen en per dag. In de lente heb je kans om een vogelconcert te horen, kikkerdril en dikkopjes te vinden of een zonnende adder op je pad tegen te komen. Hutten bouwen en met water kliederen mag natuurlijk niet ontbreken. Eén ding is zeker: vies worden mag!

Het Natuurfeest van OERRR kan aangevraagd worden voor kinderen van 4-8 jaar en 9-12 jaar. Ouders gaan mee en helpen bij het uitvoeren van de opdrachten. Onderweg is er tijd voor een lekker stuk boswachtersbrok en een welverdiende beker ranja. En bij een verjaardagsfeest mag een cadeautje voor de jarige en een aandenken voor alle kinderen niet ontbreken. Reserveren van dit verjaardagsfeest kan via 0522 – 472951. Doe dit minimaal 3 weken voor de gewenste datum. 

Tijdsduur: 1,5 uur voor 4-8 jarigen en 2 uur voor 9-12 jarigen

Kosten: € 98,- per groep voor leden van OERRR of Natuurmonumenten. € 140,- voor niet-leden. 

Maximaal 10 kinderen per groep.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Dwingelderveld
  • Benderse 22, 7963 RA Ruinen (DR)
  • 0522 47 29 51
  • Vanaf de A28 neem je bij Pesse de afslag naar Ruinen. In het centrum van Ruinen neem je de richting Ansen, vlak voor Ansen sla je rechtsaf naar het bezoekerscentrum Dwingelderveld. Na anderhalve kilometer kun je vlakbij het bezoekerscentrum parkeren.

logo