Vrijwilligerswerk Dwingelderveld

Het bezoekerscentrum Dwingelderveld heeft op dit moment diverse interessante vacatures voor vrijwilligers. Speciaal hiervoor organiseren wij een informatieavond. Op deze avond zijn het vooral onze vrijwilligers die vertellen wat de vacatures inhouden.

Vrijwilliger aan het werk

We zijn op zoek naar balievrijwilligers in het bezoekerscentrum en gastvrouwen- en heren die het leuk vinden om kinderactiviteiten te begeleiden. Maar ook extra handen in de tuin rondom het bezoekerscentrum zijn welkom.

Bij het informatiecentrum bij schaapskooi Achter 't Zaand zijn vacatures voor enthousiaste vrijwilligers die bezoekers van alles kunnen vertellen over de schapen, heide en begrazing. Op de informatieavond komen alle vacatures voorbij.

Programma informatieavond 28 september 2021 om 19.00 uur

18.45 uur Ontvangst met koffie/thee

19.00 uur Welkomstwoord

19.15 uur Toelichting op het werk van Natuurmonumenten en de rol van de vrijwilliger

19.45 uur Vrijwilligers vertellen

20.15 uur Pauze

20.30 uur Vragen

20.45 uur Eventueel afspraak maken voor een intakegesprek

In verband met een goede voorbereiding is het fijn te weten hoeveel mensen er komen. Stuur even een berichtje naar Gina Bisschop [email protected]. Vergeet niet hierin je naam, adres en telefoonnummer te vermelden.

Graag tot de 28e september in het Bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22, 7963 RA in Ruinen.

NB. Als vrijwilliger bij Natuurmonumenten in het Dwingelderveld krijg je tot 25 km enkele reis kilometervergoeding.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Dwingelderveld
  • Benderse 22, 7963 RA Ruinen (DR)
  • 0522 47 29 51
  • Vanaf de A28 neem je bij Pesse de afslag naar Ruinen. In het centrum van Ruinen neem je de richting Ansen, vlak voor Ansen sla je rechtsaf naar het bezoekerscentrum Dwingelderveld. Na anderhalve kilometer kun je vlakbij het bezoekerscentrum parkeren.

logo