Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Kerstvakantie in 's-Graveland

Het is koud buiten, het knispert en kraakt. Het is de tijd van rode wangen en frisse neuzen. Niks is zo lekker als dan het bos in gaan. Ontdek het winterbos in de kerstvakantie bij Bezoekercentrum Gooi en Vechtstreek.

Struinen met de boswachter

In de kerstvakantie, 21 december tot 5 januari, geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Feestdagen:
Dinsdag 24 december: 10:00 uur tot 16:00 uur.
Woensdag 25 december: gesloten
Donderdag 26 december: 12:00 uur tot 17:00 uur.
Dinsdag 31 december: 10:00 uur tot 16:00 uur.
Woensdag 1 januari: 12:00 uur tot 17:00 uur.

Lekker klimmen

Speurtochten

Vanaf het bezoekerscentrum kan je zelf op pad met verschillende speurtochten. De allerjongste kinderen kunnen op pad met Kip Tika. Deze avontuurlijke boerderij kip laat je kennis maken met alle bewoners uit het bos. De oudere kinderen kunnen opzoek naar aardkistjes. Met een kaart en coördinaten word het bos ontdekt.

Bekijk alle speurtochten.

Speelnatuur van OERRR

Meer dan 0,5 hectare bomen, water, zand, bloemen, modder en beesten. Kom lekker spelen in de speelnatuur van OERRR bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek! Ontdek het zelf: hoe ben jij in het wild? 

Ontdek Speelnatuur van OERRR

Geocachen

Leer geocachen op het Geocaching oefenpark in 's-Graveland. Speel in Geogame Park Gooi en Vecht het avontuurlijke schatzoekspel van buitenplaats Boekesteyn. Op de historische buitenplaats in ’s-Graveland liggen moderne schatten verborgen. Wie speelt hét game avontuur in de buitenlucht en vindt de schatten met zijn smartphone?

Kom schatzoeken

 

Ravotten in de sneeuw

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
  • Noordereinde 54b, 1243 JJ ’s-Graveland (NH)
  • (035) 656 3080
  • [email protected]
  • Vanaf de A2 (Amsterdam-Utrecht) Neem de afslag Hilversum. Ga linksaf onder het viaduct door en volg deze weg richting Hilversum (N201). Na ongeveer 8 km neem je bij de stoplichten afslag ’s-Graveland. Je rijdt rechtdoor ’s-Graveland in. Je rijdt nu op het Zuidereinde. Bij de kruising met stoplichten ga je rechtdoor. Je rijdt nu op het Noordereinde (het bezoekerscentrum staat bij de kruising al aangegeven op de ANWB-borden). Na ongeveer 1 km ligt het bezoekerscentrum aan je rechterhand. Vanaf de A1 (uit de richting Amsterdam) Neem de afslag Blaricum/Huizen. Aan het einde van de afrit steek je de weg over. Je rijdt nu op de Amersfoortsestraatweg (parallel aan de A1). Bij de stoplichten volg je de afslag Bussum/’s-Graveland. Deze weg (Ceintuurbaan) rij je helemaal uit tot de volgende afslag ’s-Graveland. Bij de tweede stoplichten neem je de afslag Amsterdam/’s-Graveland/Weesp, je rijdt nu op de Franse Kampweg. Deze weg volg je tot de stoplichten bij de afslag ’s-Graveland. Sla linksaf het Noordereinde op. Na ongeveer 1 km ligt het bezoekerscentrum aan je linkerhand.

logo