Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Enthousiaste vrijwillige gastvrouwen en gastheren

Enthousiaste vrijwillige ‘gastvrouwen en gastheren’ gezocht voor de verhuur van de vergaderruimte “de Eekhoornzaal” in bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in ’s-Graveland.

ree

Het bezoekerscentrum ligt in het centrum van de Gooi en Vechtstreek, midden tussen de ’s-Gravelandse buitenplaatsen met hun statige huizen en parkachtige bossen. Het is een ideale startplaats voor een wandeling of fietstocht door de omgeving. Veel inwoners en recreanten bezoeken jaarlijks het gebied, ruim 100.000 mensen nemen een kijkje in het bezoekerscentrum. Naast vele activiteiten wordt ook de Eekhoornzaal verhuurd voor zakelijk bijeenkomsten.

Enthousiaste vrijwillige gastvrouw of gastheer gezocht
Natuurmonumenten is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor ons prachtige en interactieve Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek. In het bezoekerscentrum is een grote vergaderruimte, de Eekhoornzaal, die men kan huren. We zoeken gastheren en gastvrouwen om de verhuur van de Eekhoornzaal  te begeleiden. Ben jij een echte gastvrouw en lijkt het je leuk om onze gasten een groene vergaderervaring mee te geven? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!


Wat zijn je taken?
De Eekhoornzaal van het bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek kan gehuurd worden voor zakelijk gebruik zoals workshops en bijeenkomsten. Jij ontvangt de mensen en laat ze de zaal zien. Van te voren zorg je dat de zaal in orde is en er piekfijn uit ziet. Mensen die de zaal huren help je met hun vragen. Na de verhuur maak je de zaal weer op orde. Ben je handig met de computer? De functie is mogelijk uit de breiden met het afhandelen van de offertes en huuraanvragen. We gaan werken met een rooster zodat je niet een hele dag aanwezig bent maar alleen een paar uurtjes in de ochtend, tijdens lunch, of aan het einde van de dag. 

 

Wat verwacht Natuurmonumenten van jou?

 • Je bent flexibel en gastvrij, je vindt het leuk om mensen te ontvangen en te helpen.
 • Je bent actief en een aanpakker. Je kunt goed zelfstandig werken.
 • Je bent enthousiast over het werk van Natuurmonumenten.
 • Je komt graag een paar uurtjes op doordeweekse dagen werken. De momenten hangen af van de huuraanvragen.

 

Wat krijg je ervoor terug?

 • Afwisselend vrijwilligerswerk met leuke collega’s.
 • Een werkplek in een prachtig natuurgebied.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Vrijwilligerspas voor korting op producten van Natuurmonumenten.
 • Jaarlijks uitje, nieuwjaarsborrel en 2 keer per jaar gratis deelname aan een excursie.

 

Informatie en sollicitatie:
Heb je interesse in de functie, stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar: Sanne Heldens, [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sanne Heldens via 035 – 6563080.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

  Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek
 • Noordereinde 54b, 1243 JJ ’s-Graveland (NH)
 • (035) 656 3080
 • [email protected]
 • Vanaf de A2 (Amsterdam-Utrecht) Neem de afslag Hilversum. Ga linksaf onder het viaduct door en volg deze weg richting Hilversum (N201). Na ongeveer 8 km neem je bij de stoplichten afslag ’s-Graveland. Je rijdt rechtdoor ’s-Graveland in. Je rijdt nu op het Zuidereinde. Bij de kruising met stoplichten ga je rechtdoor. Je rijdt nu op het Noordereinde (het bezoekerscentrum staat bij de kruising al aangegeven op de ANWB-borden). Na ongeveer 1 km ligt het bezoekerscentrum aan je rechterhand. Vanaf de A1 (uit de richting Amsterdam) Neem de afslag Blaricum/Huizen. Aan het einde van de afrit steek je de weg over. Je rijdt nu op de Amersfoortsestraatweg (parallel aan de A1). Bij de stoplichten volg je de afslag Bussum/’s-Graveland. Deze weg (Ceintuurbaan) rij je helemaal uit tot de volgende afslag ’s-Graveland. Bij de tweede stoplichten neem je de afslag Amsterdam/’s-Graveland/Weesp, je rijdt nu op de Franse Kampweg. Deze weg volg je tot de stoplichten bij de afslag ’s-Graveland. Sla linksaf het Noordereinde op. Na ongeveer 1 km ligt het bezoekerscentrum aan je linkerhand.

logo