Bedrijfsuitje in de Brabantse natuur

Wil je met collega's een unieke wandeling organiseren? Ga samen met een ervaren gids op pad en laat je verrassen door de prachtige natuur dicht bij huis!

eekhoorn

Op zoek naar een leuk uitje met collega's? Ga eens op pad met een boswachter in de Brabantse natuur. Leuk als teamuitje, maar ook als onderbreking van een heidag of vergadering in onze schitterende vergaderlocatie!

Samen met Bezoekerscentrum Oisterwijk kun je de excursie op maat samenstellen. Meestal duurt een tocht 1,5 - 2 uur. We verzorgen bedrijfsuitjes in de Oisterwijkse Bossen en Vennen, Kampina, Loonse en Drunense Duinen en Huis ter Heide.

Tip: combineer de wandeling met een heerlijke lunch bij Groot Speijck!

Neem voor alle mogelijkheden contact op met het bezoekerscentrum, via (013) 591 5000 of via de mail: [email protected]. Het liefst ontvangen we je verzoek uiterlijk 3 weken van tevoren.

Kosten bedrijfsuitje overdag: 
€ 175,00 per groep t/m 20 personen voor leden
€ 250,00 per groep t/m 20 personen voor niet-leden

Kosten bedrijfsuitje avond:
€ 315,00 per groep t/m 20 personen voor leden
€ 450,00 per groep t/m 20 personen voor niet-leden

Voor beide geldt: € 10,00 p.p. extra bij meer dan 20 personen

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Oisterwijkse Bossen en Vennen
  • Van Tienhovenlaan 4, 5062 SK Oisterwijk (NB)
  • (013) 591 50 00
  • Vanuit Den Bosch Neem vanaf de N65 Den Bosch - Tilburg de afslag Oisterwijk/Moergestel. Ga bij de tweede rotonde linksaf (Burg. Vogelslaan). Bij de 2e rotonde rechtsaf (Koningsvaren). Volg nu de bordjes 'Natuurmonumenten' of 'Recreatievoorziening'. Vanuit Eindhoven Neem vanaf de A59 Eindhoven - Tilburg de afslag Moergestel. Volg Oisterwijk. Bij de eerste rotonde in Oisterwijk rechtsaf (Burg. Vogelslaan). Bij de 2e rotonde rechtsaf (Koningsvaren). Volg nu de bordjes 'Natuurmonumenten' of 'Recreatievoorziening'. Vanuit Oirschot Neem vanuit Oirschot de weg Oirschot-Oisterwijk (Oirschotse Baan). Volg in Oisterwijk de bordjes 'Natuurmonumenten'.

logo