Ga direct naar inhoud
Nieuws

14 februari 'Warm Welkom' bij vernieuwde winkel Bezoekerscentrum Oisterwijk

24 januari 2023 | Hanneke van de Rakt

Op 14 februari opent Natuurmonumenten de vernieuwde winkel van Bezoekerscentrum Oisterwijk in Groot Speijck. Bezoekers ontvangen deze dag een extra ‘warm welkom’ van onze vrijwilligers van 12.00 uur tot 15.00 uur. Ook zijn er aantrekkelijke kortingen op producten waarmee je de natuur helpt. Want het beschermen van en opkomen voor de natuur staat aan de basis van alles wat we doen. Met een nieuwe winkelstijl wil Natuurmonumenten de bekendheid van bezoekers met haar werk én de positieve binding met haar (potentiële) achterban vergroten.

vrijwilligers in de nieuwe winkel BC Oisterwijk

Hetzelfde hart, nieuwe jas
Wie vaker langskomt aan de van Tienhovenlaan 4, weet hoe gezellig het er is. Vrijwilligers verwelkomen je in de winkel van het bezoekerscentrum, vertellen over routes en ons werk. In de winkel vind je huisjes en voedsel voor insecten, vogels en andere dieren én een verrassend assortiment van cadeautjes voor jezelf of een ander. Datzelfde hart blijft kloppen maar nu in een vernieuwde, lichtere jas met natuurlijke elementen. Met lichte meubels en gerichte thema’s heeft de winkel een meer open karakter gekregen. De nieuwe winkel is al open, maar op 14 februari maken we er van 12.00 uur tot 15.00 uur een speciaal warm welkom van voor onze bezoekers. Eline Arts, vaste medewerker van het Bezoekerscentrum is trots: ‘De afgelopen weken hebben samen met heel veel vrijwilligers ontzettend hard gewerkt om er iets moois van te maken. Echt een teamprestatie. We hopen dat iedereen een kijkje komt nemen.’ 

Bezoeken en beleven
Deze vernieuwing past in de visie van Natuurmonumenten om de komende jaren een verbeterslag te maken in de beleving van onze bezoekerscentra en verkooppunten. Een eenduidige en professionele uitstraling draagt bij aan de herkenbaarheid en het positieve beeld dat onze achterban heeft van de organisatie. Daardoor realiseren we meer inkomsten voor de natuur en verbinden we meer mensen aan Natuurmonumenten.

Eline Arts Bezoekerscentrum Oisterwijk

Eline Arts, vaste medewerker Bezoekerscentrum Oisterwijk

Hanneke van de Rakt