Ga direct naar inhoud
Nieuws

Speelnatuur op Tiengemeten opent de deuren!

01 mei 2022 | Marieke Veldkamp

Vandaag was het eindelijk zo ver! Het was 1 mei en dus opende speelnatuur van OERRR op Tiengemeten ook eindelijk de deuren. Het was een stralende dag en dus hebben we weer veel modder en stalende gezichtjes gezien. Kom je ook snel een keer?

Speelnatuur

Eindelijk was het 1 mei en konden ook de deuren van onze speelnatuur weer open gezet worden. Hoewel het in de ochtend nog frisjes was, maakte de wolken al snel plaats voor de zon en ging daarmee ook de temperatuur lekker omhoog. Dus mochten we al snel de eerste gasten van dit jaar ontvangen; een gezin met kinderen die stonden te trappelen om de modder in te duiken. Soms nog wat onwennig, maar al snel was er geen houden meer aan en zagen we het ene na het andere 'vieze' kind voorbij rennen. Er volgde al snel meer gezinnen en het was gezelligheid alom!

Goed om te zien dat de weg naar speelnatuur weer goed gevonden is en laten we hopen op een prachtig seizoen met veel mooi weer en natuurlijk heeeeel veel modder! Kom jij snel ook een keertje een 'dagje uit' naar ons? 

Je vind alle informatie op onze website

Marieke Veldkamp

Vrijwilligers coördinator & jeugd coördinator op Tiengemeten