BZZZ Speurtocht van OERRR op Tiengemeten

Overal in de natuur leven kleine beestjes. In de lucht, op de grond en zelfs in het water als er na een flinke regenbui plassen blijven staan. Gebruik je ogen, oren en handen om insecten in de natuur te ontdekken. Haal in het Bezoekerscentrum de BZZZ Speurtas met leuke opdrachten en spelletjes om de wondere wereld van de kleine kriebelbeestjes op Tiengemeten te ontdekken!

Bzzz Speurtocht op Tiengemeten

Wil jij de wondere wereld van insecten en kriebelbeestjes op Tiengemeten ontdekken met de BZZZ Speurtocht? Kom dan naar het Bezoekerscentrum voor de speurtas!

Details

  • Doelgroep:     kinderen van OERRR (4-9 jaar)
  • Start:                bezoekerscentrum Tiengemeten
  • Duur:                ± 1,5 uur
  • Finish:              bezoekerscentrum Tiengemeten

Start uiterlijk om half drie zodat je op tijd terug bent om de spullen weer in te leveren.

Kosten

  • Leden Natuurmonumenten: € 7,00 per tas
  • Leden OERRR: € 7,00 per tas
  • Geen lid: € 10,00 per tas

Eén tas is geschikt voor maximaal 4 kinderen én 1 volwassene.
Reserveren is niet nodig maar kan voor grote groepen handig zijn. Mail ons gerust voor meer informatie: [email protected].

OERRR

Om kinderen meer te betrekken bij de natuur ontwikkelen wij onder de OERRR-vlag actieve programma’s. OERRR is erop gericht dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar de natuur ontdekken. Met OERRR beleef je avonturen die je nooit meer vergeet en ontdek je hoe je de natuur en de dieren kunt helpen.

Nog geen kind van OERRR? Meld je dan snel aan!

Speelnatuur

De BZZZ Speurtocht kun je eventueel combineren met lekker ravotten in Speelnatuur. Op deze pagina lees je alles over de grootste Speelnatuur van OERRR van Natuurmonumenten.

 

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo