Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Fietsen huren op Tiengemeten

Wat leuk dat jullie willen komen fietsen op Tiengemeten!
In het bezoekerscentrum op Tiengemeten kun je een fiets huren. Fiets je liever op je eigen fiets? Deze mag gratis mee op de pont.

Fietsen op Tiengemeten

Tijdens de openingstijden van het bezoekerscentrum (t/m 31 oktober op dinsdag t/m zondag tussen 10.15-16.45 uur) kun je hier terecht voor het huren van een fiets. Ben je lid van Natuurmonumenten dan krijg je korting op de fietshuur, dus in dat geval: neem ook je ledenpas mee!

Er zijn verschillende soorten fietsen (geen elektrische of bakfietsen) te huur:

  • Tandem: lid € 10,00 en niet lid € 12,50
  • Fiets: lid € 6,50 en niet lid € 9,00
  • Fiets met kinderzitje: lid € 7,50 en niet lid € 10,00
  • Kinderfiets: lid € 4,00 en niet lid € 6,50

De huurfietsen moeten uiterlijk om 16.30 uur retour zijn.

Reserveren

Reserveren van fietsen is alleen mogelijk voor groepen vanaf 10 personen. Stuur ons in dat geval een mail. Als je vroeg op de morgen komt, zal het huren van geen probleem zijn. De eerste pont vanaf Nieuwendijk vertrekt om 10.00 uur. Lees hier alles over de overtocht met de pont.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo