Horeca en winkel op Tiengemeten

Trek in wat lekkers te eten of te drinken? Op zoek naar een leuk souvenir of een mooi naslagwerk over het eiland? Bezoek dan Gasterij de Gezusters of ons Bezoekerscentrum, inclusief leuke winkel! Onder de foto lees je alle informatie over deze onderwerpen.

horeca op Tiengemeten

Start in het Bezoekerscentrum

In het Bezoekerscentrum vind je een uitgebreide kaart van het eiland, een expositie over de unieke ligging van het eiland in de Nederlandse delta, filmpjes en informatieborden over Tiengemeten. Onze vrijwilligers helpen je graag op weg.

Naast alle educatieve informatie vind je in het bezoekerscentrum ook:
- (invalide)toiletten
- koffie/thee en warme chocomelk, ijsjes, sapjes en water
- winkel met streekproducten, souvenirs en kadootjes
- Tiengemeten-spel
- natuurbingo van Tiengemeten
- Boswachter Bootcamp
- Spannende Ontdekkingstocht
- verhuur van (kinder)fietsen en tandems
- uitleen rolstoel
- rolstoelbakfiets

Gasterij de Gezusters

In het midden op het eiland, zo’n 250m van de pont en tegenover de ingang van Speelnatuur van OERRR, zit Gasterij de Gezusters. Hier kun je terecht voor een lekker taartje bij de koffie of thee, een lunch met verse streekproducten of een drankje op het terras.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Bezoekerscentrum Tiengemeten
  • Tiengemeten 14A, 3284 BE Zuid-Beijerland (ZH)
  • (0186) 660 214
  • [email protected]
  • Vanaf de A29 Rotterdam-Zierikzee afslag Numansdorp/Zuid-Beijerland, na afslag richting Zuid-Beijerland, vervolgens borden Tiengemeten (veerdienst) volgen. Aan de vaste wal is een groot parkeerterrein. Adres navigatiesysteem: Nieuwendijk 1, 3284 KR te Zuid-Beijerland.

logo