Ga direct naar inhoud

Vrijwilliger winkel in het Bezoekerscentrum op Tiengemeten

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die voor het eiland Tiengemeten de winkel bemensen. Wil jij het visitekaartje van het bijzondere natuureiland zijn? Vind je het leuk om met mensen om te gaan en hen iets te verkopen? Word dan vrijwilliger in onze winkel op natuureiland Tiengemeten!

Vrijwilliger winkel in het Bezoekerscentrum op Tiengemeten

Natuurmonumenten zorgt voor meer dan 100.000 hectare natuur in Nederland. We maken ons sterk voor de natuur die nog over is en voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen. Niet alleen in de gebieden die wij beheren, maar ook daarbuiten. Natuur is namelijk goed voor ons. Om te ontspannen. Om te spelen. Om gefascineerd en geïnspireerd te raken. Om onszelf gelukkig te voelen. Dat is maatschappelijk bewezen en daar zetten wij ons voor in. Natuureiland Tiengemeten is één van onze gebieden waar mensen komen genieten. Door op de pont te stappen, zijn ze weg uit de hectiek van alle dag. Een dagje uit op een uniek natuureiland. En dat op steenworp afstand van Rotterdam!

Voor natuureiland Tiengemeten zijn wij op zoek naar een:

Vrijwilliger winkel in het Bezoekerscentrum

Als vrijwilliger in de winkel in het Bezoekerscentrum op natuureiland Tiengemeten ben jij het visitekaartje van dit bijzondere eiland. Je verkoopt de producten in de winkel, vult ze aan en zorgt dat ze er aantrekkelijk bij staan. Je verzorgt ook de fietsverhuur en werft actief leden voor Natuurmonumenten.

Wie zoeken wij?

Vanzelfsprekend sta je achter de doelstellingen van Natuurmonumenten. Daarnaast:

  • Heb je affiniteit met natuur
  • Ben je klant- en servicegericht
  • Sta je positief tegenover actieve ledenwerving
  • Ben je 1x per 14 dagen een hele dag (10.00-17.00 uur) beschikbaar, ook in het weekend

Wat bieden wij?

  • Een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s
  • Een vaste contactpersoon
  • Een reiskostenvergoeding
  • Een vrijwilligerspas voor korting op producten van Natuurmonumenten
  • Deelname aan de Natuurmonumenten Academie

Sollicitatie

Vrijwilligerscoördinator Jamila de Jongh beantwoordt graag eventuele vragen. Ben je gelijk enthousiast? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel jamilah voor het maken van een afspraak: 06-10203510.

 

Word vrijwilliger winkel in het Bezoekerscentrum op Tiengemeten