boswachters

Boswachter Frans

Boswachter Frans Kapteijns werkt al ruim 25 jaar bij Natuurmonumenten. Daarnaast is hij contactpersoon voor het Oisterwijkse team biodiversiteit en natuurgids bij het IVN. Sinds een paar jaar is hij de pr-boswachter voor Brabant en Limburg. 

Boswachter Frans in de media

Wij willen als Natuurmonumenten graag iedereen kennis laten maken met de wonderlijke natuur in Nederland. Boswachter Frans Kapteijns helpt daar enthousiast aan mee.

Twitter en facebook

Boswachter Frans is dagelijks te volgen via zijn tweets op Twitter. Ook daar kun je hem vragen stellen! Volg Frans Kapteijns via @Boswachterfrans.

Samen met collega's houdt Frans een aantal facebookpagina's bij. Je vindt hier het laatste nieuws en natuurweetjes. Maar je kunt er ook jouw vragen, foto's of opmerkingen op kwijt. Word fan van onze natuurgebieden en blijf op de hoogte!

Word op facebook fan van:

Waar kun je Frans 'in het echt' tegenkomen?

Als je hem ziet en je hebt een vraag, stel hem gerust! Hij zal altijd de tijd nemen om je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Wij noemen hem wel eens een wandelende natuurencyclopedie. 

Het lievelingsnatuurgebied dat is 'zijn' Kampina, maar de boswachter is in Brabant ook regelmatig te vinden in de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse bossen en vennen. In Limburg wandelt hij over de Brunssummerheide en bezoekt hij vaak de Sint-Pietersberg in Zuid-Limburg of de Sint-Jansberg in Noord-Limburg.

 

word nu lid