Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

De natuur in

Midzomernachtloop

De Midzomernachtloop van 2019 was met 3650 deelnemers weer een groot succes. In 20 natuurgebieden gingen jong en oud op pad, van het Dwingelderveld in Drenthe tot aan de Loonse en Drunense Duinen in Noord-Brabant. In totaal brachten de deelnemers 40.000 euro bijeen voor de wilde bloemen in Nederland.

In 2020 vindt de Midzomernachtloop plaats op zaterdag 20 juni. Vanaf half maart kun je je inschrijven voor een van de locaties.

Wat anderen zeggen...

"Heerlijk rondje gewandeld in De Wieden" - Menno de Haas

Witte Wiev'n in het Dwingelderveld

Gea op Facebook

'Zaterdagavond voor het eerst de Middernachtloop op het Dwingelerveld gelopen. We lopen hier zo vaak overdag en hoe anders is alles bij avond. Genoten hebben we zeker, geurzakjes ruiken en raden wat er in zat, verhaal over de witte wieven, informatie onderweg over vleermuizen en uilen en bij terugkomst heerlijke soep en andere versnaperingen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar, dikke dankjewel voor de organisatie.'

Bekijk alle reacties op Facebook

Beleef de magie van de nacht

In de nacht laat de natuur zich van een heel andere kant zien. Sprookjesachtig en soms ook spookachtig. De nacht is magisch. Beleef het tijdens de jaarlijkse Midzomernachtloop.

Onze boswachters organiseren door heel Nederland wandelingen en vaartochten. Voor elk wat wils; in de avondschemering, het holst van de nacht en bij het krieken van de dag. De wandeltochten variëren van 2 tot 10 km en zijn geschikt voor jong en oud.

Wat
Wanneer

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wanneer
Verfijn

Voor wie?

Geschikt voor

Straal

activiteiten gevonden
logo