Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

De natuur in

Midzomernachtloop

Wandel mee in de kortste nacht van het jaar, de midzomernacht. Op zaterdag 20 juni organiseren onze bezoekerscentra avondtochten in de natuur voor jong en oud. Maak kennis met de dieren van de nacht. Spits je oren en zet je ogen op scherp. Wie weet hoor je wel een bosuil of scheert er een vleermuis over!

In 2020 vindt de Midzomernachtloop plaats bij onze bezoekerscentra: Veluwezoom, 's-Gravelandse Buitenplaatsen, Oisterwijkse Bossen en Vennen, Dwingelderveld en Tiengemeten. En op deze locaties: Naardermeer, De Sallandse Heuvelrug en Sint-Pietersberg.

Verfijn

Voor wie?

Geschikt voor

Straal

activiteiten gevonden

Wat anderen zeggen...

Witte Wiev'n in het Dwingelderveld

Gea op Facebook

'Zaterdagavond voor het eerst de Middernachtloop op het Dwingelerveld gelopen. We lopen hier zo vaak overdag en hoe anders is alles bij avond. Genoten hebben we zeker, geurzakjes ruiken en raden wat er in zat, verhaal over de witte wieven, informatie onderweg over vleermuizen en uilen en bij terugkomst heerlijke soep en andere versnaperingen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar, dikke dankjewel voor de organisatie.'

logo