Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Flevoland

Projecten in Flevoland

 • Mandemakershut in de Mandjeswaard, Zwarte meer
  Project

  Roerdomp in het riet - A better LIFE for Bittern

  Natuurmonumenten en de provincie Overijssel maken het leefgebied van grote karekiet en roerdomp in de IJsseldelta beter en groter.

 • Project Marker Wadden
  Project

  Marker Wadden

  Marker Wadden is een uniek natuurgebied in ontwikkeling. De natuureilanden worden aangelegd met zand, klei en slib uit het Markermeer. Dit grote project draagt bij aan het natuurherstel van het Markermeer. Op deze nieuwe groep eilanden met natuurlijke oevers komt nieuwe natuur tot ontwikkeling. Zowel onder als boven water. Een natuurparadijs voor vissen en vogels en een heerlijk recreatie-eiland.

 • Deltawerk //
  Project

  Waterloopbos in de steigers

  Verspreid door Rijksmonument Waterloopbos liggen tientallen waterloopkundige modellen. Om de geschiedenis te bewaren, restaureren we een aantal modellen. Natuurlijk met zorg voor de natuur.

 • logo