Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Foto van de Maand

Doe mee met de fotowedstrijd van Natuurmonumenten: de Foto van de Maand! Elke maand kan je jouw mooiste natuurfoto uploaden en maak je kans op een uitvergroting van jouw foto, aangeboden door Pixum. Aan het einde van de maand worden er twee winnaars gekozen, één door onze fotoredactie en één door het publiek.

Deelnemers mogen maximaal drie digitale foto’s inzenden per maand.

groene bladsnuitkever met meeliftende mijten
Fotograaf: Wendy Vanhoudt
Winnaar juryprijs mei

Fascinerend en supermooi scherp beeld van een groene snuitkever die last heeft van ectoparasieten in de vorm van mijten. Kleur, licht en compositie zijn heel erg goed gedaan. Gefeliciteerd.

Zonsondergang in het Woold
Fotograaf: Merel van Oostveen
Winnaar publieksprijs mei

Intens oranje gloed van ondergaande zon in een wolkenlandschap. De dynamiek van wolken in de atmosfeer maakt het beeld sterk.

Inzendingen juni 2020

Klik op de foto voor details

Foto van de maand

Stuur je foto in
logo