Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Gelderland

Vakantiewoningen in Gelderland

 • Vakantiewoning Kijk Uit Veluwe voorkant
  Vakantiewoning

  Vakantiewoning Kijk Uit op de Veluwe

  Heb je altijd al eens midden in het bos willen wonen? Dan is dit je kans om het uit te proberen! Vanuit vakantiewoning Kijk Uit zie je de wilde zwijnen en reeën zo voorbij lopen.

 • Vakantiewoning Leuvenhof op de Veluwe
  Vakantiewoning

  Vakantiewoning Landhuis Leuvenhof bij Elspeet

  Stap uit het prachtig gerenoveerde vakantiewoning Landhuis Leuvenhof zo het bos in. Volg de beek en met een beetje geluk zie je een vos, das of everzwijn.

 • Kasteel Hackfort in de Achterhoek met bloeiende krokussen.
  Vakantiewoning

  Vakantiewoning kasteel Hackfort in de Achterhoek

  Overnacht als een echte baron of barones in kasteel Hackfort met omringend landgoed in de Achterhoek. Wandel langs het koetshuis en de watermolen het parkbos in.

 • Vakantiewoning Nieuw Reemst
  Vakantiewoning

  Vakantiewoning Nieuw Reemst

  Nabij Ede staat, omringd door eeuwenoude eiken, de Boerderij Nieuw Reemst. Deze vakantiewoning voor zes personen ligt tussen bossen, heide en stuifzandgebieden van het Veluwse natuurgebied Planken Wambuis.

 • Vakantiesuites in villa Oud Groevenbeek
  Vakantiewoning

  Villa Oud Groevenbeek op de Veluwe

  Villa Oud Groevenbeek op het landgoed met dezelfde naam ligt in Ermelo en is een in Jugendstil-stijl gebouwd Rijksmonument. Je kunt er een luxe hotelsuite huren op basis van zelfvoorziening - of zelfs de hele villa.

 • Vakantiewoning Carolinahoeve
  Vakantiewoning

  Vakantiewoning Carolinahoeve op de Veluwe

  Kom logeren in vakantiewoning De Carolinahoeve, midden in de weelderige natuur van Nationaal Park Veluwezoom.

 • Boswachterswoning Deelerwoud
  Vakantiewoning

  Vakantiewoning Deelerwoud

  Midden in de bossen van het Veluwse Deelerwoud staat een boswachtershuis. Binnen brandt de houtkachel en buiten barst het van de reeën, herten en wild zwijnen.

 • logo