Ga direct naar inhoud

Voordeel voor vrijwilligers

Als vaste vrijwilliger krijg je aantrekkelijke kortingen bij Natuurmonumenten. Daarnaast vind je hier leuke aanbiedingen van onze partners.

Voordeel voor vaste vrijwilligers

Vaste vrijwilligers zijn vrijwilligers die minsten 6x per jaar werkzaam zijn voor Natuurmonumenten en een vrijwilligersovereenkomst hebben. Kijk regelmatig op deze pagina of op KIEK-online voor nieuwe acties.

Korting op producten bij Natuurmonumenten

Als vaste vrijwilliger krijg je 20% korting  bij aankoop van producten in de bezoekerscentra van Natuurmonumenten.
De korting wordt berekend over de niet-leden verkoopprijs.

De volgende spelregels gelden:

  • alleen op vertoon van je vrijwilligerspas
  • de korting is alleen verkrijgbaar in de 8 bezoekerscentra van Natuurmonumenten, dus niet in de webshop
  • de korting geldt op alle verkoopproducten in het bezoekerscentrum met uitzondering van boeken en MTB- en ruitervignetten
  • de korting geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

Korting op activiteiten bij Natuurmonumenten

25% korting op de vele excursies en activiteiten in onze mooie natuurgebieden. In ons activiteitenaanbod staan allerlei leuke activiteiten. Bij aanmelding via het boekingssysteem van onze website gebruik je de code die in de vrijwilligerspasbrief en op KIEK-Online staat (bij vrijwilligersvoordeel). Neem je vrijwilligerspas altijd mee.

Gratis parkeren op aantal betaalde parkeerlocaties

Gratis parkeermogelijkheid op parkeerplaatsen waar Natuurmonumenten een parkeerbijdrage vraagt. In 2023 is dat op landgoed Hackfort (Vorden) en landgoed Haarzuilens (Haarzuilens). Gebruik hiervoor de QR-code op je vrijwilligerspas.

Leer je groen

Leer je groen is online platform met korte e-learningtrainingen, gericht op bos- en natuurbeheer en natuureducatie. Maximaal 60 minuten duren de trainingen met titels als Bijen en bijvriendelijk beheer, Veilig werken met handgereedschap, Ontstaan van het Nederlandse landschap en Grote grazers. Als vrijwilliger kan je hier kosteloos gebruik van maken en modules volgen waar en wanneer het jou uitkomt. Interesse? Meld je aan bij je contactpersoon/boswachter voor toegang tot www.leerjegroen.nl  Meer info: zie KIEK-online