Muziek, erfgoed en natuur komen samen

NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten

Op 8, 9 en 10 oktober 2021 organiseren we het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten! In cultuurhistorische gebouwen spelen topmusici prachtige kamermuziek. En voor of na het concert is er vaak een rondleiding. Bekijk hieronder de concertagenda.

eerde

Magnifieke muziek op prachtige plekken

Op 8, 9 en 10 oktober organiseren Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds alweer de derde editie van het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten. In dit weekend kun je op 19 cultuurhistorische locaties van Natuurmonumenten genieten van kamermuziek, uitgevoerd door bekende musici en bevlogen talenten met instrumenten van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Er is keuze uit liefst 70 concerten. Voorafgaand of na afloop kun je vaak mee met een excursie. Onze boswachters of vrijwilligers leiden je rond door het gebouw ter plekke of door de natuur rondom. Als er geen excursie is, kun je de omgeving ook op eigen gelegenheid verkennen. Bekijk hieronder de agenda en boek je concert!

Extra kaarten

Dankzij de versoepeling van de Corona maatregelen, zijn er 1200 extra zitplaatsen mogelijk geworden.

Concertagenda

Wanneer

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Wanneer
Verfijn

Voor wie?

activiteiten gevonden

Nationaal Muziekinstrumenten Fonds

Het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds beheert een kostbare collectie instrumenten en stelt deze ter beschikking aan professionele musici en muziekstudenten. Aan Barokvioliste Cecilia Bernardini bijvoorbeeld. Zij bespeelt een viool uit 1643 van wereldklasse. Zulke instrumenten helpen musici bij hun muziekstudie en carrière. Ook zorgt het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds dat unieke instrumenten als cultureel erfgoed voor ons land behouden blijven.

Naar onze partner

Luisterrijke plekken

Een concert in een ridderzaal, landhuis, herenboerderij, fort, kluizenaarswoning en zelfs in een waterloop. Dat is het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten! Het zijn allemaal luisterrijke plekken met een eigen verhaal. Die verhalen hoor je voor of na de concerten. Je ontmoet de boswachter of een vrijwilliger voor een wandeling in de natuur of je krijgt een rondleiding in het gebouw.

Bekijk onze monumenten

Het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten is mede mogelijk gemaakt door:

Sponsors
logo