Ga direct naar inhoud

Actievoorwaarden Winactie Nationaal Natuuronderzoek 2018/2019

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de winactie van het Nationaal Natuuronderzoek 2018 van OERRR. Deze actie wordt van 9 december 2018 t/m 7 januari 2019 georganiseerd door Vereniging Natuurmonumenten.

Landschap

Je kunt aan de winactie deelnemen door je e-mailadres in te vullen aan het einde van de online vragenlijst van het Nationaal Natuuronderzoek 2018. Door deelname aan de actie gaan jouw ouders, verzorgers, voogd of andere wettelijke vertegenwoordigers akkoord met deze actievoorwaarden. Onder alle deelnemers verloot Natuurmonumenten onderstaande prijs:

1 x Een expeditie met de boswachter op de Veluwe voor 5 personen ter waarde van €75,-. Deze expeditie is te boeken in de periode april t/m oktober 2019.

  • Over de uitslag van deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De prijs is uniek en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van deze prijs vervalt deze aan Natuurmonumenten.
  • Indien de prijs om wat voor reden dan ook niet beschikbaar is , behoudt Natuurmonumenten zich het recht voor om naar eigen inzicht een vervangende prijs aan te bieden.
  • De winnaar krijgt uiterlijk 18 januari 2019 per email bericht.
  • Natuurmonumenten draagt zorg voor eventueel verschuldigde kansspelbelasting.

Natuurmonumenten behoudt zich te allen tijde het recht voor, eenzijdig en zonder voorafgaande kennisgeving, de actie, prijzen, actievoorwaarden of website te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers. Eventuele vragen of klachten over deze actie kunt u richten aan Natuurmonumenten, t.a.v. Ledenservice, Postbus 2182, 3800 CD Amersfoort of via het contactformulier