Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Speurtocht Dierenmanieren - Dwingelderveld

Tijdens deze speurtocht leer je handige trucs van dieren, zoals voedsel vinden in het bos, je verstoppen voor de vijand en lekker warm blijven.

Speurtocht Dierenmanieren

Leer de trucs van de dieren in het Dwingelderveld. Speur mee en kijk een kunstje af van de vleermuis, vos, uil en een heleboel andere dieren. Geschikt voor kinderen van 6/9 jaar. Duur ongeveer 1 uur. Kosten €5,60 per speurtocht voor leden van Natuurmonumenten of kinderen van OERRR en €8,- voor niet-leden.

De speurtocht is te koop bij het Bezoekerscentrum Dwingelderveld.

Bekijk de openingstijden van het bezoekerscentrum.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

    Nationaal Park Dwingelderveld
  • Benderse 22, 7963 RA Ruinen (DR)
  • 0522 47 29 51
  • Vanaf de A28 neem je bij Pesse de afslag naar Ruinen. In het centrum van Ruinen neem je de richting Ansen, vlak voor Ansen sla je rechtsaf naar het bezoekerscentrum Dwingelderveld. Na anderhalve kilometer kun je vlakbij het bezoekerscentrum parkeren.

logo