Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Kinderen

Ik hartje natuur

De natuur kan niet bestaan zonder verschillende soorten dieren, planten, insecten en bomen. Dit noemen we biodiversiteit. Maar het gaat slecht met deze biodiversiteit in Nederland. Dieren raken hun huizen kwijt en kunnen geen voedsel meer vinden. Daarom komt OERRR in actie, doe je mee?

Help de natuur - OERRR

Kom in actie met OERRR

Zorg samen met OERRR voor meer dieren, planten, insecten en bomen in onze natuur. Dat kan al in de straat of in je eigen tuin. Bekijk de tips op deze pagina.

Wij houden van natuur, jij ook?

Doordat er steeds meer huizen, wegen en tegels zijn, is er steeds minder ruimte voor natuur. Zo raken dieren hun huizen en eten kwijt. Wij kunnen de natuur helpen. En jij ook! 

Tips om de natuur te helpen

Kom bij OERRR en krijg een boom cadeau

OERRR maakt van iedereen een natuurbeschermer. Voor 1,25 euro per maand ontvang je een welkomstcadeau en sturen we elk seizoen kaarten met superleuke ideeën voor doe-dingen in de natuur. Je gaat buiten op avontuur en leert ondertussen hoe jij de natuur kunt helpen. En als je nú lid word, krijg je een boom cadeau die jullie samen kunnen planten. Elke boom is namelijk een huis voor heel veel planten en dieren. #ikhartjenatuur

Meld je aan voor OERRR

Meer tips voor in de tuin

speeltips gevonden
logo