Kinderen

ING Wilde Buiten Dagen

Kom naar de ING Wilde Buiten Dagen

Ben jij stoer, slim en sterk genoeg om een Boswachter van OERRR te worden? En ben je niet bang om vies te worden? Kom dan naar de ING Wilde Buiten Dagen 2018, in de herfstvakantie op 10 locaties in het land.

Bekijk locaties bij jou in de buurt

Word boswachter van OERRR

Ga de challenges van OERRR aan! Bouw je eigen schuilhut, spring over sloten, ga fikkie stoken en speuren naar wilde dieren. Samen met de boswachters train je de verschillende skills en ontvang je stempels in een paspoort. Met een vol paspoort ontvang jij de echte Boswachter van OERRR-badge. Nu weet iedereen dat jij alles in huis hebt om de natuur in te gaan!

Samen helpen we de egel

De egel heeft onze speciale aandacht dit jaar. Wist je dat de egel maar moeilijk een overwinterplekje kan vinden? Onze tuinen en parken zijn veel te netjes voor ze. Tijdens de ING Wilde Buiten Dagen leer je hoe je ze een handje kan helpen.

Bekijk hieronder de locaties bij jou in de buurt en meld je snel aan! Klik op 'Bekijk agenda' om het complete overzicht te zien.

ING trotse hoofdsponsor van OERRR

ING is al meer dan 20 jaar partner van Natuurmonumenten en sinds 2015 hoofdsponsor van OERRR. Tjitske Benedictus (manager Sponsoring, Evenementen en Lokale Marktbewerking bij ING): “Kinderen leren door te ontdekken en te spelen. Buiten zijn, vies worden, in een boom klimmen en over een sloot springen: wij geloven dat kinderen dáár groot en sterk van worden. Als hoofdsponsor van OERRR helpen we graag om dit voor kinderen en hun ouders nog leuker te maken en dichterbij te brengen.”

Tips & tricks

Bereid je alvast voor op de ING Wilde Buiten Dagen met de kaarten van OERRR. Je leert tips & tricks die goed van pas komen als boswachter in spé. Voor 1,25 euro per maand ontvang je een welkomstcadeau en sturen we elk seizoen kaarten met superleuke ideeën voor doe-dingen in de natuur. Je gaat buiten op avontuur en leert ondertussen hoe jij de natuur kunt helpen.

Meld je aanLees meer over OERRR