Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Kinderen

ING Wilde Buiten Dagen

ING Wilde Buiten Dagen

Kom naar de ING Wilde Buiten Dagen

Klimmen, klauteren, sporen zoeken, hutten bouwen en vogels spotten. Ben jij klaar om een boswachter van OERRR te worden? Ga dan de challenge van OERRR. Kom naar de ING Wilde Buiten Dagen, in de herfstvakantie op 11 locaties in het land.

Scroll door de verschillende pagina’s voor beschikbare plekken.

Meld je hier aan

Word boswachter van OERRR

Samen met de boswachters train je de verschillende skills en ontvang je stempels in een paspoort. In het paspoort lees je precies welke challenges er zijn. En wat je moet doen om al je skills te trainen. Want boswachter word je natuurlijk niet zo maar! Met een paspoort vol stempels ontvang jij de echte Boswachter van OERRR-badge. Iedereen weet dan dat jij alles in huis hebt om de natuur in te gaan.

Bekijk hier alle locaties

Hier is nog plek

ING trotse hoofdsponsor van OERRR

ING is al meer dan 20 jaar partner van Natuurmonumenten en sinds 2015 hoofdsponsor van OERRR. Tjitske Benedictus (manager Sponsoring, Evenementen en Lokale Marktbewerking bij ING): “Kinderen leren door te ontdekken en te spelen. Buiten zijn, vies worden, in een boom klimmen en over een sloot springen: wij geloven dat kinderen dáár groot en sterk van worden. Als hoofdsponsor van OERRR helpen we graag om dit voor kinderen en hun ouders nog leuker te maken en dichterbij te brengen.”

Elk seizoen tips van OERRR

Bereid je alvast voor op de ING Wilde Buiten Dagen met de kaarten van OERRR. Je leert tips & tricks die goed van pas komen als boswachter in spé. Voor 1,25 euro per maand ontvang je een welkomstcadeau en sturen we elk seizoen kaarten met superleuke ideeën voor doe-dingen in de natuur. Je gaat buiten op avontuur en leert ondertussen hoe jij de natuur kunt helpen.

Meld je aanLees meer over OERRR
logo