Kinderen

Kinderboekenweek 2022

Kinderboekenweek 2022

Iedereen de boom in!

Waar lees jij je nieuwe lievelingsboek of het Kinderboekenweekgeschenk ‘De Waanzinnige Boomhut’? In een boom natuurlijk! Tijdens de Kinderboekenweek halen we met OERRR buiten naar binnen en binnen naar buiten. Ontwerp bijvoorbeeld je eigen waanzinnige boomhut in Minecraft en win een overnachting in een echte boomhut! Of leer hoe je zelf een hut bouwt in de natuur van onze boswachters tijdens de Wilde Buiten Dagen!

Meteen door naar de Minecraft challenge

Doe mee aan onze Minecraftchallenge

Speciaal voor de Kinderboekenweek kun je in een gloednieuwe omgeving in Minecraft je eigen waanzinnige boomhut bouwen én ook nog eens kans maken op een echte boomhutovernachting.

Doe mee en win!Stuur jouw Minecraft boomhut in

Samenwerking Kinderboekenweek en OERRR

Het thema van de Kinderboekenweek 2022 is Gi-Ga-Groen! De Kinderboekenweek en OERRR roepen alle kinderen op om zich onder te dompelen in de natuur en boeken hierover te lezen. Ga mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien en te ontdekken wat jij kan doen om haar te helpen. Om vervolgens lekker naar buiten te gaan en de avonturen in het echt te beleven.

Lees meer over de Kinderboekenweek

Bouw een waanzinnige hut tijdens de Wilde Buitendagen

Altijd al willen leren hoe je een waanzinnige hut bouwt? Sporen kan herkennen of vuur maakt zonder lucifers? In de herfstvakantie organiseren de boswachters door heel Nederland de Wilde Buitendagen van OERRR. Meld je aan en beleef een buitendag vol avontuur in de natuur.

Bekijk data en locaties
logo