Ga direct naar inhoud
Kinderen

Kinderboekenweek 2022: iedereen de boom in

Kinderboekenweek 2022

Iedereen de boom in!

De Gi-Ga-Groene Kinderboekenweek 2022 is helaas alweer voorbij! Volgend jaar is er natuurlijk weer een Kinderboekenweek en intussen kun je lekker buiten op avontuur gaan.

Bekijk de leukste Speelnatuur plekken

Winnaar Mineraftchallenge bekend!

De Mincraftchallenge is afgelopen. En de winnaar is...Pelle! Van harte gefeliciteerd, jij maakte een supervette boomhut met heel veel groen en veel verschillende leesplekjes! Goed gedaan! Aan alle andere deelnemers: super dat jullie meededen. Hopelijk vonden jullie het leuk om te doen.

Samenwerking Kinderboekenweek en OERRR

Het thema van de Kinderboekenweek 2022 is Gi-Ga-Groen! De Kinderboekenweek en OERRR roepen alle kinderen op om zich onder te dompelen in de natuur en boeken hierover te lezen. Ga mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien en te ontdekken wat jij kan doen om haar te helpen. Om vervolgens lekker naar buiten te gaan en de avonturen in het echt te beleven.

Lees meer over de Kinderboekenweek

Bouw een waanzinnige hut tijdens de Wilde Buitendagen

Altijd al willen leren hoe je een waanzinnige hut bouwt? Sporen kan herkennen of vuur maakt zonder lucifers? In de herfstvakantie organiseren de boswachters door heel Nederland de Wilde Buitendagen van OERRR. Meld je aan en beleef een buitendag vol avontuur in de natuur.

Bekijk data en locaties