Word lid

Kinderfeestje op landgoed Egheria

Struin op landgoed Egheria als kabouter, tovenaar of boswachter en beleef onderweg de spannendste avonturen! Natuurmonumenten en Pannenkoekhoes De Stroper organiseren samen kinderfeestjes in de natuur. Bij het Pannenkoekhoes krijg je een plattegrond, uitleg en andere benodigdheden. Na afloop krijg je een pannenkoek met ranja en een ijsje.

Kabouterfeest (4-6 jaar)

Als er een jarige in de buurt is, begint de neus van de verjaardagskabouter te kriebelen. Dan weet hij dat het weer tijd is voor een leuk feestje! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je lekker het bos in en bij iedere paddenstoel iets leuks doen. Je leert alle kaboutervriendjes kennen: kriebelbeestjes, paddenstoelen en bosvriendjes.

Toverfeest (6-10 jaar)

Met een heksenhoed, magisch toverboek en een heksenketel ga je met je vriendjes en vriendinnetjes het bos in om toverspreuken te leren en brouwsels te maken. Als het allemaal gelukt is, krijg je een echt toverdiploma. Ook maak je je eigen amulet. Tel je vriendjes maar goed voor je het bos in gaat. Want voor je het weet heb je iemand weggetoverd!

Boswachterfeest (6-10 jaar)

Boswachter Bart weet een heleboel over de natuur. Alle natuurschatten verzamelt hij in een kistje. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je het bos in en doe je spellen en opdrachten. Bij elk goed uitgevoerd spel of opdracht krijg je een letter. Alle letters samen vormen het woord waarmee je de code van het kistje kunt kraken. Welke natuurschatten zullen er in zitten?

Algemene informatie

  • De prijs is € 9,50 per kind voor leden en € 12,50 voor niet-leden (maximaal 12 kinderen)
  • Dit bedrag is inclusief pannenkoek, ranja en een ijsje
  • Het duurt ongeveer anderhalf uur
  • De jarige krijgt een cadeautje
  • Trek stevige schoenen of laarzen aan en kleren die vies mogen worden
  • Ontvangst en uitleg bij Pannenkoekhoes De Stroper. Reserveer op tijd!

Startadres & reserveren

Pannenkoekhoes De Stroper
Bentheimerstraat 25
7587 ND De Lutte
T (0541) 551515
www.pannenkoekhoes.nl