Ga direct naar inhoud

Kom naar film 'Onder het Maaiveld Junior' op het Cinekid Festival

Ga mee op avontuur en ontdek de wereld onder onze voeten!

Onder het maaiveld poster

Met korting naar het Cinekid Festival!

Heb je de documentaire "Onder het Maaiveld Junior" al gezien? Nu te zien op groot scherm tijdens het Cinekid Festival. Als lid van OERRR krijg je bij de Cinekid hoofdlocatie in Amsterdam 25% korting op je film- of MediaLab kaartje. Gebruik daarvoor de code OERRR25. 

Bestel hier je tickets met korting

Of ga naar naar:  Cinekid.nl/oerrr

Cinekid vind je op meer dan 35 festivallocaties in heel Nederland. Je beleeft er de mooiste films, workshops en het MediaLab.

Over de film 

Wist je dat er in een handje grond meer bodemdiertjes leven dan dat er mensen op de aarde wonen? Meer dan acht miljard dus! De film 'Onder het Maaiveld junior' neemt je mee op een ondergrondse reis naar allemaal beestjes die je nog nooit gezien hebt.

Het bodemleven speelt een ontzettend belangrijke rol in alles wat groeit en bloeit op onze aarde. En het bijzondere is dat je die kleine beestjes ook bij jou in de buurt de bodem gezond houden. Na het zien van de film kijk je op een totaal andere manier naar je eigen omgeving en krijg je zin om zelf aan te slag te gaan. Tegels uit de tuin wippen en de natuur een handje helpen.

 

Ga mee op avontuur en ontdek de wereld onder onze voeten!

 

https://www.onderhetmaaiveldfilm.nl/junior/

 

Cinekid