Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Lesprogramma Brunssummerheide

Het scholenprogramma van Natuurmonumenten op de Brunssummerheide is een ideale mogelijkheid om met je klas volop van de natuur te genieten en er ook iets van te leren.

Spelende kinderen op de Brunssummerheide

Activiteiten scholen

Voor elke groep van de basisschool is een programma ontwikkeld met uitdagende educatie vol natuurbeleving. Leerlingen komen op een spannende, leuke, grappige of avontuurlijke manier meer te weten over de natuur.   


Download het scholenprogramma

Download de inschrijfformulieren

Problemen met downloaden? Vraag dan het inschrijfformulier op via [email protected] of T (045) 521 25 22. 

Het schoolprogramma bevat begeleide activiteiten door een erkende schoolgids.
Tarief gids:  € 60,-  tot max. 30 leerlingen, € 2,50 toeslag per extra kind.

Algemeen

Aanmelden

De formulieren, voor de hele school tegelijk, bij voorkeur voor de start van de zomervakantie invullen en per mail versturen naar:
[email protected]. Per post kan ook naar Schaapskooiweg 101, 6414 EL  Heerlen.
U ontvangt tijdig een bevestigingsmail met de ingeplande activiteiten. Vragen, aanpassingen etc.? Neem dan even contact met ons op.

Praktische informatie

De school is verantwoordelijk voor:

  • Goede en voldoende begeleiding;
  • Het ordelijk verlopen van de activiteit;
  • Geschikte kleding voor de leerlingen (stevige schoenen, regenpak);
  • Meenemen van eigen afval;
  • Tekencontrole bij de kinderen na afloop.

Annuleren
Eventuele afmeldingen ontvangen wij minimaal 24 uur van tevoren. Annuleer je alsnog een gereserveerde activiteit? Dan moeten wij de kosten voor de activiteit in rekening brengen. Dit zijn de kosten voor de benodigde materialen en het inhuren van de gids. Wij vertrouwen op begrip hiervoor.

Weersomstandigheden
Bij voorspelling van extreme weersomstandigheden, zoals storm en onweer, kan een activiteit in de natuur onverantwoord zijn. Zoek dan contact met ons voor verdere aanpassing van de reservering via [email protected] of T (045) 521 25 22. Een regenbui zien wij niet als hindernis voor een geslaagde excursie. Wees op tijd en bedenk dat er in de natuur geen toiletten zijn!

De kosten brengen we achteraf via een factuur in rekening.

Bezoekersinformatie

Bereikbaarheid

logo