Ben jij OERRR?

Ben jij OERRR?

Ben jij OERRR?

Wat is OERRR? Een stap buiten de deur, is een stap in OERRR. OERRR is buiten. Buiten waar de winter begint, waar ontdekkingen worden gedaan en waar het avontuur naar je glimlacht. OERRR is overal en altijd. Laat je kind op speelse wijze de natuur ontdekken, meld je aan voor OERRR!

Is jouw kind al oerrr?

  • Voor slechts € 7,50 ontvangt je kind een hoos aan inspiratie 
  • Kinderen van OERRR gaan meer buitenspelen
  • Ontdekken op speelse wijze de natuur

Bovendien krijgt elk kind een leuk cadeau:

  • 4x per jaar nieuwe kaarten van OERRR of het BuitenBoekje

Voor kinderen van 6-12 jaar

Elk kind ontvangt een set kaarten om zelf de natuur mee te ontdekken. De kaarten bevatten leuke activiteiten en opdrachten om je de hele dag buiten te vermaken. Meld je kind nu aan voor OERRR >>

Voor kinderen van 0-6 jaar

De allerkleinsten ontvangen het BuitenBoekje, vol ideeën om samen naar buiten te gaan. Kijk, luister, voel, ruik, proef en geniet samen met je kind. Meld je kind nu aan voor OERRR >>

Brievenbuspost van OERRR

Voor slechts €7,50 per jaar valt er een hoos aan inspiratie van OERRR door de brievenbus. Ideeën om je kind en jezelf te prikkelen vaak en graag naar buiten te gaan. Kosteloos aanmelden kan ook. Dan krijg je de informatie digitaal toegestuurd.

OERRR op Facebook

Moddergevecht gehouden? De langste mierencolonne voor je deur? Een mooie hut in je tuin? Maak een foto en deel je ervaring op facebook.com/OERRR.

word nu lid