Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Kinderen

Samen spelen in Speelnatuur van OERRR

Lekker buiten spelen is niet alleen leuk, het is ook nog eens heel gezond voor kinderen. En wat is er leuker dan samen spelen? OERRR heeft op 9 Speelnatuurplekken gewerkt aan de toegankelijkheid. Kinderen met een beperking kunnen hier samen met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen: hutten bouwen, met water spelen en avonturen beleven. Hieronder hebben we de locaties voor je op een rijtje gezet.

Speelnatuur toegankelijk

 Overzicht van de locaties

Toegankelijke routes

Samen een mooie route lopen? Op 40 plekken in onze natuurgebieden werken we aan extra toegankelijkheid. Paden worden rolstoelvriendelijk gemaakt en je vindt hier voldoende rustplekken. Bij routes en voorzieningen vind je uitgebreide informatie over de toegankelijkheid. Zo weet je precies wat de ondergrond is van een pad (zand, klei, grind), waar je even kunt uitrusten, of er hellingen zijn op de route en waar er klaphekken, wildroosters of andere obstakels zijn. 
Bekijk de routes

logo