Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Speelnatuur Imstenraderbos

Hutten bouwen, van een helling afrollen, klimmen en ravotten. Je kunt het allemaal doen op de nieuwe speelplek in het Imstenraderbos!

Speelnatuur Imstenraderbos

Hutten bouwen, van een helling afrollen, klimmen en ravotten. Je kunt het allemaal doen op de nieuwe speelplek in het Imstenraderbos! We danken de speelnatuur aan de kerstboomactie bij IKEA Heerlen.

Deze plek in het Imstenraderbos is wel heel speciaal met de hoogteverschillen en machtige bomen!

Met takken kun je een hut bouwen, er is een touw om een heuvel af te slingeren, er ligt zand genoeg om moddertaarten te maken, er is een boom om in te klimmen. Uitgeput van het spelen en een plekje voor de ouders: de bankjes van oude bomen om uit te rusten. De speelplek is goed bereikbaar dankzij de nieuwe trap bij de wandelroute, die langs de speelplek ligt.

logo