Boswachter van OERRR

Word boswachter van OERRR

Ben jij stoer, slim en sterk genoeg om een Boswachter van OERRR te worden? Als je je op tijd aanmeldt kun je in de herfstvakantie meedoen met de ING Wilde Buiten Dagen op 10 plaatsen in het land! Hier leer je van échte boswachters om vuur te maken, sporen te zoeken en alle andere skills die je nodig hebt in de natuur

Meld je nu aan

Een stap buiten de deur is een stap in OERRR. OERRR is buiten. Buiten waar je altijd iets beleeft en waar het avontuur naar je glimlacht. OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten, dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar de natuur laat ontdekken. Het hele jaar door. Want elk seizoen krijg je een set kaarten van OERRR thuisgestuurd met leuke doe-opdrachten én je krijgt korting op alle activiteiten van OERRR in natuurgebieden door het hele land.

Waarom OERRR?

Natuurmonumenten wil kinderen en hun ouders stimuleren om vaker naar buiten te gaan. Waar ze magische momenten meemaken die ze nooit meer vergeten. Waar ze spelen, klimmen, klauteren en knutselen, maar ook fantaseren, nieuwe ervaringen opdoen en van de natuur leren. Dát is waar kinderen blij van worden. Of dat nu in de achtertuin is of in een uitgestrekt natuurgebied. En natuurlijk is lekker buiten in de weer zijn ook nog eens gezond! Daarnaast betekent meedoen aan OERRR bijdragen aan de natuur. Want met jouw bijdrage zorgen wij ervoor dat de natuur bewaard blijft, voor nu en voor later.

Welkomstpakket

Met OERRR valt de inspiratie op je deurmat. Naast een gaaf welkomstpakket krijgen kinderen elk seizoen een set verrassende kaarten van OERRR thuisgestuurd met leuke en uitdagende doe-opdrachten. Tegelijkertijd worden ouders via de nieuwsbrief van OERRR geïnspireerd met tips en ideeën. Daarnaast krijg je korting op alle activiteiten in het seizoensprogramma van OERRR. Want de jaaragenda van OERRR staat vol met leuke, interessante en leerzame activiteiten door het hele land, voor kinderen van verschillende leeftijden.

Jouw bijdrage aan OERRR

Met jouw bijdrage help je ons de natuur te behouden, nu en in de toekomst. Zodat jouw kind later nog steeds van de natuur kan genieten. Meedoen met OERRR is mooi! En het kan al vanaf € 1,25 per maand, ongeacht de leeftijd van het kind. Meld je kind hier aan en ontvang direct het welkomstpakket van OERRR!

Meld je nu aan voor OERRR

logo