Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Appeltjes poetsen

In de herfst geven veel bomen rijkelijk hun vruchten in de vorm van fruit of noten. Ga eens  samen met je kind op onderzoek uit wat er allemaal is te vinden. Kijk ook eens of je kunt ontdekken welke dieren het lekker vinden en er van gegeten hebben.

Appeltjes poetsen

In de herfst geven veel bomen rijkelijk hun vruchten in de vorm van fruit of noten. Ga eens  samen met je kind op onderzoek uit wat er allemaal is te vinden. Kijk ook eens of je kunt ontdekken welke dieren het lekker vinden en er van gegeten hebben. Misschien zijn er sporen te vinden of zie je een vlinder of vogel eten van zoet fruit. Neem een mandje mee waar je kind zelf vruchten in kan doen. Met een doekje kan een appel of peer opgepoetst worden tot het glimt. Van een paar appeltjes kan thuis lekker gesnoept worden of samen appelmoes van worden gemaakt.

logo