Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Bladweggetjes maken

Als in de herfst veel bladeren zijn gevallen, is het tijd om te harken. Met de hand harken is een fijne bezigheid die samen met de kinderen leid tot veel plezier. Er zijn kleine kinderbladharkjes te koop zodat je kind op zijn eigen manier mee kan doen.

Bladweggetjes maken

Als in de herfst veel bladeren zijn gevallen, is het tijd om te harken. Met de hand harken is een fijne bezigheid die samen met de kinderen leid tot veel plezier. Er zijn kleine kinderbladharkjes te koop zodat je kind op zijn eigen manier mee kan doen. De bladeren kunnen natuurlijk allemaal op een grote berg worden geharkt, maar er zijn ook mooie weggetjes van te maken. Samen met de kinderen kunnen de bladeren in slingerende, golvende banen worden geharkt. Achter elkaar aan rennen over deze banen is een leuk spel, waarbij nog extra uitdagingen te verzinnen zijn, zoals gaten in de banen waar overheen gesprongen kan worden. Ook in de vorm van een labyrint zijn spannende paadjes te maken die de kinderen graag volgen.

logo