Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Bloemenzee

Een dreumes of peuter vindt het heerlijk om in het hoge gras te kruipen. Het kriebelt aan de handen en het gezicht en het beweegt zachtjes. Zoek een plek waar voorjaarsbloemen groeien en laat je kind er tussen kruipen. Zo op ooghoogte is het voor je kind een hele bloemenzee.

Bloemenzee

Een dreumes of peuter vindt het heerlijk om in het hoge gras te kruipen. Het kriebelt aan de handen en het gezicht en het beweegt zachtjes. Zoek een plek waar voorjaarsbloemen groeien en laat je kind er tussen kruipen. Zo op ooghoogte is het voor je kind een hele bloemenzee. Het zet alle zintuigen aan. Er kan gelijk aan de bloemen worden geroken en gevoeld, geknepen en geplukt. Doe het eens voor aan je kind, aai de bladeren en ruik aan de bloemen. Ben je op een plek waar je kunt plukken, dan is het fijn om samen een boeketje te maken.

logo