Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Bosdieren maken

In de herfst heb je bladeren in alle kleuren. Rood, oranje, groen, bruin, geel: alles. Zoek blaadjes in alle kleuren en maten en vormen. Daar kun je leuke bosdieren mee maken. Een eekhoorn, muis, hert, uil of vos bijvoorbeeld. Voor een muis gebruik je een wat groter blad voor het lijf.

Bosdieren maken

In de herfst heb je bladeren in alle kleuren. Rood, oranje, groen, bruin, geel: alles. Zoek blaadjes in alle kleuren en maten en vormen. Daar kun je leuke bosdieren mee maken. Een eekhoorn, muis, hert, uil of vos bijvoorbeeld. Voor een muis gebruik je een wat groter blad voor het lijf. Een kleiner blad met spitse punt is voor het kopje. Van een steeltje maak je de staart en snorharen. En het snuitje en oogjes en oortjes knip je uit een blad.

Plak alles op (gekleurd) papier. PIEP!

logo