Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Buiten zwemmen

Een beekje, rivier, vijver, sloot, zee of meer, overal is water. Buitenwater is het heerlijk om te zwemmen. Dobber op je rug en kijk naar de wolken en de vogels. Leg je oren in het water, hoe klinkt de wereld nu om je heen? Zet een duikbril op en kijk wat er onder water leeft.

Buiten zwemmen

Een beekje, rivier, vijver, sloot, zee of meer, overal is water. Buitenwater is het heerlijk om te zwemmen. Dobber op je rug en kijk naar de wolken en de vogels. Leg je oren in het water, hoe klinkt de wereld nu om je heen? Zet een duikbril op en kijk wat er onder water leeft. Zwem naar de eendjes verderop. Voel je waterplanten aan je tenen? Gek hè?

Heb je nog geen zwemdiploma? Is het water nog te koud? Pootjebaden is ook zaaaaaalig!

P.S. Zwem op een warme dag eens buiten als het regent.

logo