Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten en instellingen.

Dierenhuisje

Kleine diertjes houden er van om ergens onder weg te kruipen. Samen met je kind kun je diertjes helpen een huisje te maken. In een oude bloempot mag je kind allerlei zachte spulletjes  verzamelen. Dit kunnen zachte bloemblaadjes zijn, bladeren of mos, gras of holle stengels.

Dierenhuisje

Kleine diertjes houden er van om ergens onder weg te kruipen. Samen met je kind kun je diertjes helpen een huisje te maken. In een oude bloempot mag je kind allerlei zachte spulletjes  verzamelen. Dit kunnen zachte bloemblaadjes zijn, bladeren of mos, gras of holle stengels. Alles past in de bloempot. Als het een mooi huisje is geworden mag je kind er een fijn plekje voor zoeken in de tuin. Wie gaat er in het huisje wonen?

logo